søndag den 18. juli 2010

dagene

Torsdag aften var min elskede veninde, Mia, som normalt bor i København, på besøg. Vi hyggede os med at spise en masse usundt og spille en masse Wii. Jeg havde lavet nogle ganske simple cupcakes til os:


Mia brugte i øvrigt meget af tiden på Tabitha, som altid, og prøvede at vinde hendes gunst, hvilket er noget af en opgave:


Fredag besøgte jeg min mor, som fik den idé at tage ind til byen. Hun var i et dejligt gavehumør, hvilket resulterede i et par nye og rigtig lækre jeans til mig, til den nette sum af 49,- (Bik Bok har ophørsudsalg, og er næsten tom). Derudover hjembragte jeg også en ny toilettaske, en Depend neglelakfjerner og 7 par nye ankelsokker. Jeg ORKER ikke at tage billeder af tingene lige nu. Men mindst lige så vigtigt har jeg også fået Lime & Mint krydderi! Jeg har ikke prøvet det endnu, skal jo holde mig til min madplan, men det lyder simpelthen så spændende.

I dag har jeg været ude at løbe en tur, hvilket var absolut lækkert at få gjort. Desværre kan jeg afsløre, at det ikke er let foreneligt at spise sundt og ikke at bruge penge på mad resten af måneden. Jeg har lige spist 2 gulerødder, hvilket var noget nær det sundeste i mit hjem, men de fylder jo for søren intet i min mave. Så nu må jeg mæske mig i noget usundt brød, indtil mit rugbrød tør op.

1 kommentar:

  1. Er seriøst nødt til at smage dine muffins en gang! I øvrigt pudsigt vi som regel læser de samme bøger. Jeg har også læst Sushi for begyndere :)

    SvarSlet