søndag den 4. juli 2010

siden jeg fik ferie, har jeg...

...hygget på mine forældres terrasse med min mor (som altså også har en blog, som jeg har glemt at reklamere for), da jeg havde været til eksamen


...set Vikingespil på Lindholm Høje sammen med min mor.
Det er godt nok længe siden, at jeg sidst har været til det. Jeg havde fået ind i mit hoved, at det bestemt ikke var noget, jeg gad. Men det var både hyggeligt og interessant, og jeg vender sikkert tilbage næste sommer.

... bagt en masse sammen med Maiken (som i øvrigt også har fået en blog for nylig, tjek den ud!).

Boller med solsikkekerner og gulerod

Scones (de smager totalt godt!)

Disse to ting bagte vi i går, og en anden dag bagte vi også andre grovboller og en fantastisk drømmekage.

...grillet med familien i går, det var bare dejligt. Jeg glemte selvfølgelig mit kamera.

...og så er jeg blevet en kat fattigere, hvilket nok er noget af det, der har optaget mit sind mest. Det gik mere og mere op for mig, at Kate måtte have et nyt hjem, fordi jeg på ingen måde kunne tilfredsstille hendes aktivitetsbehov i denne lille lejlighed. Hun er født til at være udekat, og det kan hun ikke blive her. Så hun blev hentet i går af nogle nye ejere med stort hus og stor have og en anden legesyg killing. Jeg ved, at hun får det dejligt dér :) Det sidste billede af hende og jeg, som jeg tog i går, meget mod hendes vilje:

 

5 kommentarer:

 1. Hun er tydeligt utilpas!
  Men du har helt sikkert gjort det rigtige, selvom det bliver skørt at besøge dig uden hun er der..

  SvarSlet
 2. åhr Bitten, så må kate forfølge sin skæbne og være en glad kattemis :)
  de der scones ser bare gode ud! opskrift please :D

  SvarSlet
 3. Det er noget så hårdt at komme af med en af sine kære dyr, uanset hvad grunden er, vil du overveje at få en ny, eller holder du dig til en kat? :)

  SvarSlet
 4. Daniel; Nej, hun elsker at blive holdt :P Det bliver også underligt at have besøg uden en energibolle af en killing, der tager al opmærksomhed.

  Line; Det er jeg sikker på at hun bliver :) Scones-opskrift er fra en af AMO-bøgerne, men vil komme snarest på min blog.

  Alexia; Det er ret hårdt ja. Måske jeg vil få en ny i fremtiden, men pt tror jeg at både Tabitha og jeg har brug for at være "alene" :)

  SvarSlet
 5. Øv altså... men godt at du gav hende mulighed for at være et sted, hvor hun for alvor kan tumle omkring.

  SvarSlet