mandag den 19. juli 2010

fabian

Mød min nye cykel!


Med mig på. Åh han er så dejlig. Han hedder Fabian.
Jeg vidste, at jeg skulle have ny cykel, fordi min gamle var ved at udvikle sig til noget skrammel, og jeg fik ondt i ryggen af den stilling, jeg sad i på den. Så jeg var ved at spare op (deraf det med ikke at bruge penge på mad). Men jeg havde ikke troet, at det skulle være allerede. Pludselig så jeg dog en saftig reklame i Kvickly, som åbenbarede denne skønhed for mig, og så måtte jeg slå til. Det var en hård ventetid i går, og i dag gik turen så ind til byen for at investere, og derefter få den evigt venlige Daniel til at samle den for mig. Han gav også dejlig aftensmad, og så hyggede vi lidt med sening af forskellige serier. Derefter cyklede jeg hjem på Fabian, og jeg må sige: WAUW!
Min tidligere cykel var en mountainbike, og der er jo en sindssyg forskel. Jeg kan jo sidde oprejst på den her! Og det gavner virkelig min ryg. Og så er sadlen bare behagelig. Hvor det førhen har været sådan lidt en pine at cykle, på grund af den akavede stilling og anstrengelsen, er det nu en afslappende disciplin. Mmm. Dog skal der også en del tilvænning til. På grund af styrets form skal mine hænder befinde sig i en anden stilling. Fabian har kun 3 gear, hvilket umiddelbart ikke gør noget, da jeg kun brugte 3-4 af gearene på den gamle, men det er alligevel nyt. Og så er hans affjedring ikke helt så god, hvilket jeg lige skal huske på, når jeg cykler over ting. Dækkene er derudover en del smallere, hvilket er en skør og usikker fornemmelse, jeg lige skal vænne mig til. Men han har for søren en kurv! Det har jeg ønsket mig så længe. Mmm, Fabian (efter Cancellara, i øvrigt).

5 kommentarer:

 1. Tillykke med Fabian, han ser lækker ud:)

  SvarSlet
 2. Hvor er det lækkert med en ny cykel :D

  Jeg går selv og brokker mig til Michael, fordi min er så dårlig og gammel (nok i hvert fald 12 år). Faktisk hver dag, de sidste dage jeg var på kursus, hoppede kæden af. Så jeg render rundt med en masse papirslommetørklæder i tasken, så man ikke får olierede fingre :P Men bør helt sikkert snart få købt en, selvom det var det jeg ville have brugt min første store løn på.

  SvarSlet
 3. Muffin; Han er virkelig lækker :) Ikke mindst at køre på.

  Carina; Du kan jo bare købe en billig model, lige som jeg har gjort. Lyder endda til at du trænger mere end mig.

  Line; I do too!

  SvarSlet
 4. Altså min cykel er fra Harald Nyborg, da det har været det eneste mine forældre havde råd til. Og nu vil jeg gerne have en ordenlig cykel :D Ikke at den anden ikke har været fin nok. Men jeg vil bare gerne prøve at have en god cykel, fra en cykelhandler, da jeg aldrig har prøvet det før :)Derudover skal der være plads til både at have cykelkurv foran (hvilket jeg ikke kan nu) og der skal gerne være plads til en barnestol senere hen (hvilket der nok heller ikke kan på min nuværende).

  En meget bedre cykel må der altså meget snart til, da pedalerne også er ved at falde af :P men vil jo gerne strække den så længe som muligt, for det kunne jo være man fandt noget arbejde :D

  SvarSlet