torsdag den 29. juli 2010

picnic i kildeparken

Jeg er for nylig hjemvendt fra byen. Jeg har nemlig været inde og hygge mig i Kildeparken sammen med min veninde Jeanie, og det var vældigt, på trods af at vejret ikke helt levede op til vejrudsigten. Jeg cyklede eksempelvis hjem i regnvejr, selv om klokken var langt før 18, hvor regnen skulle starte. Tak for ingenting, TV2.
Nå men vi har begge lige fået nye cykler, og de fik lov at ledsage os derind. Derudover havde Jeanie medbragt juice, og jeg havde medbragt friskbagte scones (ja, jeg er besat, det er så nemt, og alle kan lide dem).

Vores cykler, Veet og Fabian (jeg ved ikke hvad hendes hedder, men der står Veet på den, da hun har vundet den i en Veet-konkurrence)

4 kommentarer:

 1. Må man spørge hvad du har måttet spendere på din Fabian? :)

  SvarSlet
 2. Det skal man være så velkommen til ja; han kostede 1100,- på tilbud i Kvickly :D

  SvarSlet
 3. Jeg håber i havde en hyggelig dag på trods af vejret! Det er i øvrigt et herligt billede af de to cykler. Jeg fornemmer bike-love!
  Jeg bliver også nødt til at fortælle dig, at jeg snart går i gang med 4. sæson af Lost og derefter så småt bevæger mod sidste sæson :D Jeg stoler på din smag, men glæder mig til at kunne have en intellektuel samtale om afslutningen.
  <3 din Svetlana

  SvarSlet
 4. Undskyld Bitten, men elsker Veet mest. Pink! Det er jo LIGE mig!

  SvarSlet