onsdag den 7. juli 2010

hos thomas

Jeg besøgte én, som jeg aldrig har mødt før, men som jeg har kendt i pænt mange år efterhånden. Over det der man kalder internet. Han hedder Thomas, hvis I ikke har gættet det. Det var morsomt endelig at møde ham, og vi hyggede os ærlig talt vældigt med at...

... gå tur i byen og spise en forholdsvis simpel, men virkelig formidabel, sandwich på et sted, hvis navn jeg ikke husker.

... se Fight Club, som jeg ikke havde set før. Bedre end forventet, og indeholdende en pænt kær Edward Norton, omend jeg ikke synes, at filmens twist passede ind.

... sove.

... spise Guldkaramel-is.

... spise virkelig god aftensmad begge dage!

... besøge Odense Zoo. Jeg elsker at glo på dyr og hygge mig samtidig!

... se Avatar - eller nærmere, se halvdelen af den og slukke, fordi jeg var ved at kede mig ihjel. Undskyld, filmverden, jeg ved godt, at den har været dyr. Men I har glemt handlingen deri! Ærgerlig fejl at lave.

... efterfølgende skifte til The Fountain, som jeg stadig tænker intenst over, og nok skal se et par gange ekstra.

... gå på Sunset, for "nu skal vi da prøve den der burger, de snakker sådan om!". Havde de den? Nej. Havde de det andet, vi forsøgte at bestille bagefter? Nej. Hej kæmpe pizzaslice fra et andet sted. (Dog prøvede Thomas burgeren senere, og jeg genprøvede deres pommes frites).

Og så tog jeg toget hjem ved en 14-tiden i dag, hjem til en virkelig miavende og morsyg kat. Nurh. Og alle mine planter og krydderurter - hvoraf min dild dog ser ud til at omkomme snarest. Jeg kan ikke dild-førstehjælp.

Thomas og en MORSOM HEST i Zoo-butikken. Havde den ikke kostet milliarder, var den blevet indkøbt.

5 kommentarer:

 1. Det lyder heldigvis til at i her hygget jer :)
  Og det lyder til at have været en rigtigt god mini-ferie.
  Dog er jeg skuffet over at i har spildt jeres tid på Sunset, puha...

  SvarSlet
 2. Der er intet i vejen med deres pommes frites :D
  Jeg er glad for, at du tog dig af min kat under mini-ferien!

  SvarSlet
 3. Ja, vi har jo allerede haft en snak om Avatar idag, så den behøver jeg vel ikke tvære mere rundt i. Derimod The Fountain, som jeg kun har set noget af - sikke da en mystisk film - Måske den bare ikke passer til mig?

  SvarSlet
 4. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg heller ikke aner om den passer til mig. Jeg har en fornemmelse af den, men skal lige se den et par gange mere. Men GANSKE mystisk!

  SvarSlet