søndag den 25. juli 2010

parade of absolutely no sails

Da min mor danser linedance hos Side By Side, som skulle optræde til Tall Ships Races i går, var jeg inde på havnen endnu en gang. Det var et absolut fint danseshow, og der var ankommet dansere fra hele Nordjylland, som også deltog på sidelinjen. Selv nogle fra publikum fik sig en svingom.

De orange t-shirts fyldte havnen.


Dog måtte showet stoppes før tid, fordi det åbenbart var vigtigere at bruge strømmen til tv- og radiooptagelser, da der jo skulle være Parade of Sails - altså skibene skulle sejle bort fra Aalborg. Dog tror jeg, at de havde glemt navnet på begivenheden, for ingen af de store skibe valgte at slå sejlene ud. Noget af en skuffelse, da jeg havde glædet mig til at blive imponeret. Men det var hyggeligt alligevel - også selv om det tog en krig for dem at lette røven og komme af sted. Og så var vejret heller ikke noget at råbe hurra for...

Ingen var helt tilfredse - og slet ikke manden med den itugåede paraply (undskyld mand, hvis du læser med her, men jeg synes det var så sigende et billede - og du fik jo samlet paraplyen igen).

Himlen, da det første skib tog af sted, siger vist det hele.

Så tager vi afsted.

Det fine sørøverskib - hvor manden ude til venstre morede sig over at have lært det danske ord "farvel!"

Og så klarede det ellers op, så der kunne tages rigtig fine billeder.

Ikke alle tog afsked uden at gøre sig bemærket - her en lille dans.

Det er næsten helt sørgeligt, at skibene er draget bort, for det har nu været hyggeligt med en summen af liv i Aalborg by. Man kan håbe at de vælger at returnere snarest.

4 kommentarer:

 1. Så fladt at det var dårligt vejr, og ingen sejl var oppe.. FESENT!
  Men faktisk..
  Sørøverskibet skulle være en kopi af den første russiske fregat..
  De var noget bagud fra os dengang.. Og nu har de ubåde med Atommotorer.. :|

  SvarSlet
 2. Det var nu et meget hyggeligt skib :) Men ja, virkelig fesent uden sejl. Der var kun få små både, som havde sejl oppe. Opdagede et, vist nok tysk, skib på den falske side af fjorden, som endda havde GRØNNE sejl - dem ville jeg gerne have set!

  SvarSlet
 3. Jeg så, at du havde klaget over dine fotos på Line blog, men dine ser skisme da også gode ud!

  SvarSlet
 4. Janne; Den klage galdt også kun min sidste post :P Men tak alligevel. Er også godt tilfreds med disse.

  SvarSlet