fredag den 22. januar 2010

blogleg + fyldt kyllingefilet

Først en lille blogleg, som den kære Line har tagget mig i, hvor man skal skrive lidt om forskellige ting.

Blomst: Jeg er jo en pige, men blomster siger mig forbløffende lidt. Selv om jeg må indrømme, at jeg har nydt det en del, de 2 gange i mit liv jeg har modtaget friske blomster til hjemmet (den ene af selvsamme Line).

Mad: Er godt! Hvad forventes der at jeg skal sige? :D Jeg er ikke lige typen, der har en eller anden livret, så det kan jeg ikke svare på. Derimod har jeg fundet en stigende interesse for madlavning, specielt efter at jeg er flyttet for mig selv, underligt nok.

Bøger: Har jeg en mindre passion for! Jeg elsker at købe en ny bog, dufte til dens papirsider, kæle for omslaget... mmm! Senest har jeg været besat af Twilight-serien.

Tøj: Går jeg alt for lidt op i. Faktisk har jeg netop aftalt med mig selv, at jeg vil til at revidere min tøjstil. Som det ser ud nu, har jeg ikke rigtig nogen, ud over "det der ligger i skabet", som desværre primært udgøres af dårligtsiddende jeans og hættetrøjer.

Sko: Jeg kan aller bedst lide sneakers! Hæle er jeg slet ikke til, selv om jeg ejer et enkelt par højhælede (med bred hæl!). Men generelt har jeg ingen passion for sko.

Bagværk: Uh ja! Jeg elsker at bage som en sindssyg. Især er jeg fan af at fremstille muffins. Jeg har ofte lyst til at bage, og gør det hvis jeg en dag mangler noget at lave, men det er sjovest når der er en anledning.

Grøntsag: Der ved jeg simpelthen ikke, hvad jeg foretrækker... Gulerødder, måske? De er trods alt søde.

Frugt: Årh, der er så uendeligt mange slags god frugt! Meloner er jeg især rigtig vild med. Men også jordbær og vindruer rangerer højt på listen. Faktisk de fleste sommer-relaterede frugter. Måske det er fordi det er vinter pt? På den anden side er clementiner også rigtig lækre.

Film: Min ekskæreste har været så venlig at give mig en okay passion for film også! Jeg er ikke så god til det med genrer, men nogle favoritter er Donnie Darko, Elephant... Faktisk de fleste sære film :P Er i hvert fald hvad min far kalder dem. Sådanne som man ikke umiddelbart kan gennemskue meningen i. Men af og til er det også helt fint med en sød lille komedie om kærrrrlighed.

Serier: LOST! Min ubestridte favorit :) Ellers er jeg også vild med Kongen af Queens og Venner.

Te eller kaffe: Dér kan jeg ikke vælge. Begge dele tiltaler mig. Især specielle varianter af kaffe lavet af Marie fra min gamle uni-gruppe.

Ugeblad: Den slags læser jeg ikke.

Strand-, ski eller storbyferie: Jeg har aldrig sådan rigtig rejst. Kunne godt foretrække en stille og rolig sommerhustur her i landet. Men ellers vil jeg gerne til Frankrig/Belgien igen, hvor jeg var på studietur. Mmm, chokolade...

Øl eller vin: Vin, men kun en sød hvidvin. Jeg kan kun lide øl, når jeg er fuld, eller i ølhumør (sker ret sjældent). Og rødvin kan jeg ikke få ned gennem min hals. Aller helst en Asti!

Sport: Absolut ikke :P Kun foran min Wii! Nåeh, og så løb jeg også på et tidspunkt, men det gik lidt i sig selv igen.

Og så til dagens mad - som, traditionen tro, blev fremstillet i selskab med Ulrik. Jeg har ofte overvejet at prøve en fyldt kyllingefilet, så det blev altså i dag. Med fyld af pikantost og champignon, og indpakket i bacon. Dertil nye, fine kartofler med sød chilisauce, forkogt og derefter i ovnen. Og så (færdigkøbt) tzatziki!


1 kommentar:

  1. "synes godt om"

    den fyldte kyllingefilet ser bare go ud da.

    nam nam nam.

    SvarSlet