tirsdag den 26. januar 2010

karakterer på 7. semester

Jeg afleverede jo to opgaver i henholdsvis november og december, som jeg netop har været ude på uni for at tjekke mine karakterer for. Og de var, til min store overraskelse, gode!
For min irriterende opgave i registre- og forløbsanalyse (aka. statistik) fik jeg et 7-tal! Jeg kan efterhånden ikke engang huske, hvad den opgave gik ud på, men jeg husker tydeligt, at jeg ikke var klar over, om det var en bunke lort jeg afleverede, eller om den faktisk var nogenlunde. Men yay! Så vidt jeg er informeret, er der kun meget få personer, der har fået mere end 7.
Men det bedste er helt sikkert, at jeg fik 10 for min teoriopgave!!! Jeg er absolut ingen fan af teori, så det er underligt for mig. Men jeg fik også 12 i den sidste teoriopgave jeg afleverede, så jeg må, af uransalige årsager, være god til at gennemskue det alligevel. Og det klager man jo ikke over.
Så det var en formidabel måde at afslutte 7. semester på, nu kan jeg kun se frem til på mandag, hvor jeg skal møde i praktik 8.30 til morgenbrød og introduktion.

Mine katte hygger sig i øvrigt også - i en kurv med min allervarmeste hygge-hættetrøje:


3 kommentarer:

 1. Jeg må gratulere.

  Tillykke med dine karakterer, godt gået.

  og kattene ser da ud til at være komfortable. :)

  Jan

  SvarSlet
 2. Tillykke, det er da super fedt!!!!
  Dine misser er da bar så søde, at de ligger der og putter sammen..

  SvarSlet
 3. Tillykke med de fine karakterer - det luner sådan noget :-)

  SvarSlet