fredag den 22. januar 2010

nogle gange må man give slip...

Jeg har gang i en planlagt revision af min garderobes indhold, og har derfor ryddet massivt ud i mit klædeskab. Har ryddet ud i det en gang efter jeg flyttede (og nok også i forbindelse med flytningen), men denne gang er jeg mere hårdhændet. Jeg er bare så dårlig til at give slip på tøj, der tidligere har været mit yndlings :P Så nogle ting ligger altså stadig i mit skab, selv om de er gamle og slidte...

Men dette var hvad det blev til, som ryger til genbrug;Havde også et par helt nye ting liggende, som jeg har fået forskellige steder fra, og som jeg ikke kan få mig til at smide til genbrug uden at tilbyde dem til folk først. Derfor poster jeg også lige billederne her, så sig endelig til, hvis der er noget af interesse. Jeg kræver ingen penge for tøjet, højst fragt, hvis ikke du har mulighed for at afhente det (i Aalborg).
Gennemsigtig grå bluse fra Lipo Lipo, størrelse M. Aldrig brugt.

Uldfrakke fra b.young, størrelse XL.
Aldrig brugt.Frakke fra 4YOU, størrelse M. Aldrig brugt.
Army-look jakke fra Blend She, størrelse L.
Aldrig brugt.
Bukser fra Vero Moda, størrelse 38.
Brugt 1 gang.
Velourbluse fra Tippy, størrelse M.
Brugt 1 gang.
Stroptop fra ducal-design, størrelse M.
Aldrig brugt.


6 kommentarer:

 1. Hej :) Jeg har lige opdaget din side her til aften, og ville bare lige sige, at jeg rigtig godt kan lide den! Både design og blogindlæg :)
  Og så er jeg i øvrigt imponeret over, at du kan give så meget tøj til genbrug - jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har sorteret ud i mit tøj. Det kunne vist godt trænge til det, men jeg er simpelthen så dårlig til det. Jeg går i stå så snart jeg finder noget tøj, jeg havde glemt, og så får jeg overbevist mig selv om, at jeg da bruger alt mit tøj.. Selvom sandheden nok er, at jeg bruger højest 20%.. Schyy!

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk ide at tilbyde tøjet her!!!! Det tror jeg kan blive en helt blogtrend!!!!!! Jeg har også en del der skal til genbrug.
  God weekend og knus

  SvarSlet
 3. Mathilde; Jeg er glad for, at du kan lide den :) Det er rart at høre. Jeg er også selv rimelig imponeret, men jeg køber seriøst aldrig nyt tøj, og har så meget liggende jeg ikke går i. Så det fungerer også lidt som motivation for at få købt noget nyt.

  Tina; Ja det kunne det nok sagtens :D Der står heldigvis en del tøjcontainere her i nærheden, så det er ikke det store problem. Derimod er det umuligt at finde en container til storskrald.

  SvarSlet
 4. Hvor er du gavmild - det er nice (:

  SvarSlet
 5. Uha, du får smidt meget til genbrug. Nice. Måske skulle man følge dit eksempel. Jeg har personlig meget af det der "det bruger jeg igen, når jeg har tabt mig"-tøj, men som efterhånden er gået håbløst meget af mode. Ikke at jeg er en mode-dulle, men nogen ting synes jeg ikke lige, jeg kan tillade mig at gå i længere :P

  SvarSlet
 6. Det var meget du har fået smidt ud. Jeg må også tage mig sammen en dag :)

  SvarSlet