fredag den 29. januar 2010

tandlæge

Adrk, jeg hader dem. Eller, faktisk er jeg ret vild med min egen, han er guld værd, både rar og god til sit arbejde. Men derudover.
Jeg skulle have lavet et enkelt hul i en kindtand. 1100 kroner! Og 1500 i alt med tandrensning, bedøvelse og det hele. Det er helt galt. Så er jeg ret glad for, at jeg er medlem af danmark. Og at jeg kunne få delt min regning op i 2 dele.
Dybt bedøvet og udkørt trængte jeg til lidt moderlig omsorg, hvorfor jeg tog hjem til min mor, som gav aftensmad. Mmm. Senere på aftenen kom min søster også forbi, og vi fik lange snakke, primært om tandlæger. Et meget relevant emne i vores liv for tiden, da hun er ved at gennemgå en omfattende tandregulering.
Omkring mine visdomstænder sagde min tandlæge i øvrigt, at det ikke var påvist, om fjernelse af visdomstænder kunne give mere plads til de andre tænder. Men efter et nærmere kig på mine anbefalede han mig alligevel at få dem fjernet, da de vokser i en uhensigtsmæssig retning. Desværre kunne han ikke garantere, at de kunne trækkes ud, og jeg må derfor lige overveje det...

2 kommentarer:

  1. Åh ha, du har været udsat for en ordenlig omgang også kan jeg høre, tandlæger sucks!
    Det er altså slet ikke slem at få fjernet visdomstænder, det lover jeg dig!

    SvarSlet
  2. åh stakkels Bitten :( æv! men nu har jeg fået min nye blender, så der er snart en trøsteblender klar til dig :)

    SvarSlet