onsdag den 20. januar 2010

film i marts

Så har jeg lige sikret mig fattigdom sidst i marts, hvor disse to film udkommer:


Behøver jeg nævne, at jeg glæder mig til at modtage dem? De kommer den 30/3, som er releasedato for (500) Days Of Summer, og så sparer jeg fragten, fordi ordren bliver lige over de 300,-.

Jeg har i dag bagt et yoghurtbrød fra en AMO brødblanding, og pølsehorn af halvdelen af portionen. Mmm! Gider ikke tage billeder, delvis på grund af dovenskab, og delvis fordi pølsehornene blev noget deforme. Det gør sådanne altid, når jeg bager dem, men det er altså også sådan, de er bedst. Hvem gider spise perfekt rullede pølsehorn? Nej vel. Lige nu ærgrer jeg mig over, at jeg ikke er sulten, fordi jeg har så meget godt at spise.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med de 100 indlæg - jeg synes nu det er fint for det er svært at skrive et dagligt indlæg! Har kun set New Moon og det var ikke lige min kop the. Måske fordi jeg i forvejen var negativ efter den første. Ellers tror jeg de fleste kan lide den.... Wow lidt dyrt for film i DK synes jeg men jeg elsker også at eje mine yndlingsfilm! KNUS

  SvarSlet
 2. Hmm, hvis Avatar så udkom i Marts, så var der en film, som jeg skulle eje. Meen det gør den ikke, så det bliver vidst ikke til nogle filmkøb fra min side.

  Men hva, har stadig adskillige film på hylden, der ikke er pakket ud.

  Ps: Forstår desværre ikke den glædelig udsigt til filmene - måske det skyldes mit køn?

  SvarSlet
 3. Tak Tina :D Altså jeg har nogle dage, hvor jeg bare har konstant lyst til at skrive indlæg, og andre hvor jeg ikke har noget spændende at sige. Sådan skal det nok være.

  Michael; Jeg køber heller aldrig film, så det må være min tur :P

  SvarSlet