onsdag den 27. januar 2010

stygge krumpen

Jeg skulle mødes med min yndlings-tidligere-uni-gruppe inde i byen i går, til noget spisning. Det var blevet besluttet, at det skulle foregå på Stygge Krumpen, hvor jeg ikke havde været før. Men der var ellers rigtig fint inde. Selma og jeg var ikke specielt sultne, så vi valgte at dele en portion nachos med salsa og guacamole til, samt at drikke en øl hver, mens de andre spiste "rigtig" mad. Det var dejligt at se dem igen, især nu når vores studieveje pludselig er meget skilte, og man lige skal opdateres med, hvordan det er gået med de andre siden sidst. Nu er 2 af os jo startet i praktik (lige om lidt), en har skiftet studie, og en anden skal starte på et tidligere semester grundet pause forårsaget af graviditet. Så vi kæmper bravt for at holde kontakten!

Til noget andet; hvad i alverden er det for et møgvejr, der er i dag?! Ja, det er fint nok at der skulle blive tøvejr, og omkring 5 plusgrader - men hvor meget hjælper det, når det blæser en halv pelikan og regner samtidig? Uf, vejrguder, I må prøve igen.
Det eneste gode er, at jeg kan se sneen tø på vejene.

3 kommentarer:

 1. Vejret synes ganske vist at smelte noget af sneen, men det betyder jo bare massive vandmængder, også på vejene, som virker møjglatte!
  ØV!
  Hader vejret!

  SvarSlet
 2. Stygge Krumpen er min absolut bedste cafe i Aalborg. Det er så god mad og gode store portioner.. nam nam :D

  SvarSlet
 3. Stygge Krumpen ;-) Det er jo der min brormand arbejder... hehe. Godt valg :p

  SvarSlet